Beste posters,

Je kunt je hier opgeven voor een activiteit.
Eerst moet je je aanmelden door op de link  te toetsen. Dan krijg je een wachtwoord en inlognaam.
Vier dagen voor het evenement krijg je en berichtje van de tijd, datum en waar je verwacht wordt.
Heb je vragen mail dan naar Gerard de beheerder van de postersite, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er staan weer verschillende evenementen op de posterssite. Voor onze 11 nieuwe collega's is het belangrijk dat er een gevorderden zich aanmeldt. Zo kunnen we elkaar bij staan.

27 mei heeft Suomi een wedstrijd waarbij EHBO is gevraagd. Suomi is de atletiekvereniging van Santpoort. De verzorging is altijd prima en als het mooi weer is kun je lekker buiten zitten.

2 juni is er bij de VVH in de Velserbroek een voetbalwedstrijd. Voor de middag zoeken we nog EHBO-ers.

4 t/m 7 juni is de A4D in IJmuiden, er zijn voldoende EHBO-ers maar als je de sfeer wilt proeven en mee wilt fietsen ben je altijd van harte welkom. Geef dat dan even door aan Gerard.

9 juni kun je santhappen bij café Bartje in Santpoort-N. Ook hier is het altijd weer een gezellig evenement.

10 juni wordt de RABO-fietstocht weer gereden. Als EHBO Santpoort posten we op drie plekken in de route om de gevallen fietsers te helpen met een vriendelijk woord of een pleister.